Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2017 alkaen

Yleistä

PHV-Tuote (y-tunnus: 2745708-6) myy ja valmistaa kalastustarvikkeita.

 

Tilaaminen:

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilaaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen sekä matkapuhelinnumeron.  Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivässä, siitä kun suoritus näkyy PHV-Tuotteen tilillä.

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

PHV-Tuote pidättää oikeuden perua kaupan, jos hinnoittelussa tai järjestelmässä on sattunut virhe.

 

Maksutavat:

Maksutapoina hyväksymme tilisiirron  verkko-ostoksissa. Noudettaessa käteismaksu.

 

Toimituskulut:

Kirjeitse: 2 euroa.

Postin paketti: 6 euroa.

Pakettiautomaatti: 6 euroa.

 

Toimitustavat:

Pienet tuotteet alle 200 grammaa kirjeitse.

Isot tuotteet pakettina postiin tai pakettiautomaattiin.

 

Vaihto- ja palautusehdot:

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Palautukset tulee aina sopia asiakaspalvelun kanssa.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluun.

 

Ylivoimainen este:

PHV-Tuote ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, lakko, työsulku, sota liikekannallepano, liikennehäiriö tai muu sellainen este estää tuotteen toimittamisen. PHV-Tuote ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisesta esteestä johtuvaa, sopimuksen täyttämättä jättämisestä tai toimituksen viivästymisestä aiheutunutta vahinkoa Asiakkaalle.

 

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.